:ikLaN:

nuffang

Saturday, December 11, 2010

booking tiket

susah betul nak book tiket bila mereka nie wat promosi...sebelum nie saya dah terlepas nak book tiket ke sabah yang saya rasa murah juga.lagipun kalau ke kota kinabalu ..tempat tinggal sudah terjamin..hihi sebab abang dan kakak suami saya..masing-masing tinggal di sana..

tapi nampak gayanya tak jadilah ke sabah kerana saya dah TERbeli tiket ke brunei...hihihi..masa promosi 48 jam je..mula-mula tengok memang muarh tapi bile tambah tu tambah nie..wow..boleh tahan gak harga dia.haha belum add on baby dalam perut lagiii.....encik suami cakap..mahal jugak..haha biasa lah encik abg..keluarga kita sedang membesar lah..

insyallah...next year..anak-anakku kita ke brunei ek.memandangkan mereka pun kecik comel lagi kira sesuailah bawa ke tempat yang macam tu.just yang tak bestnya masa saya nak booking tu error memanjang..naik benggang jugak..jadinya.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...