:ikLaN:

nuffang

Tuesday, December 20, 2011

::tak sempat::

sekarang nih busy sikit..
meeting ke sana ke mari...
nak update blog pun tak sempat
waktu lunch di isi dengan
survey tadika nurhariz..
haha..
setelah dicongak-congak
pengasuh+tadika+transportation
berasap kepala..1k per months...
tapi masih dalam proses memilih tadika yang sesuai..
tunggu encik suami approve @buat keputusan..


tu cerita anak..
cerita kerja..
adeh..
makin belambak pulak rasanya
dengan DLP yg nak habis..
meeting aje..
update tu ini
kontrak yg baru nak start..
lepas habis meeting J/K teknikal(utk SBH)
memang aku nak cuti panjang
nak rest
2 minggu nie..kerja rajin cam semut..
actually byk nak update..susu,moi..masak memasak bla..bla
tapi memang tak dan..
yang dan merepek caam nih jer.. 

satu lagi nak cakap
kadang2 dalam engineering nih
ada gak lelaki susah nk terima bos dia pompuan
apa ingat lelaki jer ker bagus..


apa-apa je lah yg pasti 
pas nih aku leh holiday

sangat ingin manja-manja dengan anak-anak:)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...