:ikLaN:

nuffang

Monday, January 28, 2013

list

disebabkan semua keperluan dah let go..hihihi kena lah list balik nak beli apa

pump elektrik -sekarang dalam idaman madela
cooler bag-belum survey lagi
ais pack
storage
sling carrier -mcm nak jahit sendiri jer
milk booster-the milk story+shaklee -
tambah stok home made cloth diaper dengan insert sekali...
bed sheet baby..nak jahit sendiri jugak
car seat-tak survey lagi
stroller-em..tak survey lagi tak sure nak beli ke tak..hihihihi..
lampin..
baju..baju baby seketul pun tak dok dah..
barut-jahit sendiri

apalagi ek..mcm semua kena beli jer
apa2 pun tak de dah tinggalan sejarah ..hahaha
kalau ada pun baju 1st time mereka pakai waktu lahir...memory lah kono

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...