:ikLaN:

nuffang

Wednesday, February 6, 2013

NV 950


NV 950
sebelum nie teringin jugak nak beli 
tapi harga nya buat i telan air liur 100x
hihihi
before this someone offer me
dengan price yang agak berpatutan
RM 2000 boleh bayar ansuran
product from us
tapi tunggu kargo dlm bulan 6 baru sampai
sangat lambat kan..
tapi bila tengok tawaran
dan harga asal RM 4300
rasa macam teringin sangat nak ambil
tapi hati kata sabar dulu fikir dulu..
tak semena-mena..
buka group mesin jahit
ada post..
50% discount untuk NV 950 
RM 2150..
pucuk dicita ulam mendatang(betul ke tuu)
hihi..
dia offer pulak boleh bayar ansuran..
terus i setuju dan bank in 600..
sebelum nie memang ada tanya 
encik suami dia bagi tapi tak pulak offer nk beli kan huhuhu..
tapi semalam..
puan isteri inform dah buat payment 600..
dengan baik hatinya encik suami cakap..
ok...nanti abang bayarkan....bayar habis terus
Alhamdulillah (dlm hati kenapalah aku tak bank in 200 jer hari tu)
hihihihi...
senyum sampai telingo... :))

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...