:ikLaN:

nuffang

Thursday, August 2, 2012

hati tersentuh ke??


hati tersentuh
touching ler konon
so many time utm space msg to 
submit my certificate 
huhu sampai depa bosan kot..
not for now..la
nak sambung..
kalau jenis subject baca2 je
mungkin akan dipertimbangkan..
tapi jenis pecah otak cam
thermodynamic,fluid...bla2
tu sabaq dulu nah..
telinga pun pedih gak org dok tanya
hang nie tak moh sambung lagi ka..?
hayak..kalau sesenang menyambung paip getah
dah lama den buat.
but kalau ada ijazah bagai..tapi tak 
boleh buat kerja no point jugak..
banyak dah begitu..
ponat den menghadap situasi begini..
ada higher edct. tp..adoii..
tak moh ckp lebih-lebih bulan pose
sebaliknya pulak adalah satu tempat nie..
worker dia ada sijil jer..
but kualiti dia mcm org ader master..
gaji pun superb..5-6k..superb ler sb dia ada sijil
je...
nak reset my mind..ILMU not
just pada certificate 
..
jangan pandang orang menjahit sebelah mata ok..
i kagum ok dengan tukang jahit..
sewing & patenting
make me look up so many thing..
from sewing..
i dah celik fabric..
organic fabric..
which one..sesuai untuk baby..
stay dry..or what ever..but still kena gali lagi
but menjahit boleh hilang kan stress..
ketagih..:)
from learning breastfeeding..
mencelikkan mata..about natural parenting
macam mana nak educated diri sendiri
for handle ebm..
pumping session..
segala mala gajet pumping
hihi...mengodeh..service pam sendiri..
membuat koleksi pam..
dari manual,battery,sampailah ke elektrik pam.. 
nak up production(for org yang susu xberapa meriah cam aku)
selalu kena set mind..demand kena tinggi..baru production ada
tapi janganlah samapi jadi super..
taksub yer..
ramai juga yang sangat taksub..
sampai..
marahkan doctor,MIL,FIL sebab suruh top up FM...
huhu..aku xder lah sampai bergitu..
lihat dari sudut positive..ok.

mula..berjinak with cloth diaper..
that very enjoyable moment.. 
shopping sampai keluar negara..(guna tenet je bukan pi sana)
sebab very excited nak 
jahit new CD utk anak.

if my baby faris dah wean off..and start toilet training.
tentu nya merindui saat ini..
.....
sama lah jugak dengan buat drawing
tak semua org boleh buat design..
kalau setakat 
buat line..
delete,copy,paste guna autocad..
anak den pun tau...
------

sentap jugak..tertiba ada friend dah dapat master
tak moh tegur kita..haha..(kawan-kawan aku semua
dah bermaster,ber degree)
aku..br ader dip ng degree breastfeeding jerk
master ongoing...
luv breastfeeding..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...