:ikLaN:

nuffang

Sunday, August 28, 2016

ulu temburong

ini adalah edisi terjah..
lepas buat passport anak di limbang gegas-gegas ke pos office untuk 
postout order ..
alhamdulillah selesai semua..next week tunggu barang baru sampai ye
then encik suami cakap --memang dah cakap awal-awal pun nak round sampai lawas
ceritanya nak cari durian konon
sesungguhnya kami anak beranak craving ler sangat-sangat.
tak sampai lawas singgah di temburong nak melawat national park 
sedia maklum jalan memang dalam hutan dan jauh ler sesangat..

teruja sampai di ulu temburong tapi air cetek bot sampan tak jalan nak ke national park
cantik sangat but we plan go next time..ni pakai terjah je..
so sempat ler singgah beli telur masin homemade gitu..
sudahnya baru ke lawas tapi sebijik durian pun tak nampak..
balik jumpa lah kat limbang sebijik rm 30.00
voleh lah sekadar nak lepaskan kempunan..
haha..dapat ler merasa sorang seulas
ada enam ulas je sebijik durian tu...

huhuhu
air..rasa nak terjun mandi je



sesungguhnya memang nak datang lagi..barang semalam tidur kat sini pun best.


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...