:ikLaN:

nuffang

Tuesday, January 5, 2016

sesi persekolahan 2016

Rutin setiap awal tahun beli buku daftar anak sekolah
tapi yang lain nya tahun ni buku-buku sekolah gov dapat free kecuali 
buku kerja..
ok lah tu kan dulu seorang pun dah seratus lebih beli buku 
btw apa yang best hantar anak darjah satu pun macam hantar budak dah sekolah 3-4 tahun 
hantar terus balik
tak de nya macam hari pertama kat sekolah penuh kereta
orentasi pun tarak...
tapi takde pulak pulak budak nagis-nangis

tahun baru ni suami pun mula kerja baru 
Alhamdulillah...
good luck mr husband
nanti kita story lebih-lebih pasal new job k..

sesi tampal nama

anak-anaki senang je boh duit sampul suruh anak bagi pada cikgu
macam kita dulu-dulu..

layan muka dia..tapi paling senang pergi sekolah



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...