:ikLaN:

nuffang

Thursday, September 22, 2011

kita merancang Allah yang tentukan..

trip ke brunei cancel
atas sebab sebab tertentu..
rasa stress jugak..
tapi tak guna nak ungkit-ungkit
dan marah marah
redha jer
that time at LCCT
rasa manusia ni kejam sangat
plus..jangan lah suka tolak kita
dari one place to other place
at the end..
membeban kan kita..


so bila dah jadi cam tu..
we all redha je lah
burn 570..
tapi bersyukur duit hotel belum dibayar
memandangkan cash ditangan 1k include singapore dollar..
tunggu lagi cuti pun dah apply..
terus kami plan ke JB kemudian ke singapura...
driving  pun berganti-ganti dengan encik suami..
balik pun macam tu jugak
jauh kan kesian encik suami penat

we prefer to use public transport at singapore
MRT ..
jangan riso..public transport di singapura..
sangat efficient
and yang paling best..
saya tidak ketemuan dengan manusia yang merokok:)
sangat bersih

alhamdulillah..
perjalan ke singapura
kami berjumpa dengan manusia yang semuanya
berhati baik..
ada tu sanggup jatuhkan barang yang dia pegang(kuih)
just nak tolong aisyah naik bas.
we are so lucky on that day
bersyukur sangat-sangat:)

nanti i upload pic yerk..
kami tak pergi
banyak tempat pun..
but we plan nak datang sini lagi..:)


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...