:ikLaN:

nuffang

Sunday, May 22, 2011

:tayang ebm riak:

hihihi..riak lagi orang yang berkata-kata begitu
niat sebenar..KAMI-KAMI
ibu yang MENYUSU nie
hanya membakar semangat..diri sendiri..
kalau ada orang lain yang terbakar tu..nasib lah..
hanya mereka yang stock up susu
je paham..
serious...kalau i blog walking..
baca update ebm orang lain.......
semangat saya nak keep pumping increase ok.
kalau ada orang cakap riak tu....
ikut suka hampa lah.
bukan senang nak kumpul susu secukup yang mungkin
belum lagi..kisah sedih..
susu yang pump..ditumpakan oleh anak..
susu terlupa masuk fridge..
...susu merudum lagi......
kalau susu lembu boleh show off iklan bagai..
takkan susu ibu (ebm)
tak boleh...kena cop riak bagai pulak...
pikir lah sendiri...
sekurang-kurangnya...
kalau ada peknen mom..yang baca entri..ebm
hati terbuka nak susu kan baby dia..itu lagi bagus.....

1 comment:

  1. Begitulah cabaran untuk ibu2 yang menyusukan anak. Bagi saya, jika sesiapa yang memilih untuk memberi susu formula, jangan dihina/cerca ibu yang bertungkus-lumus untuk menyusukan anak dengan susu sendiri. Tiada paksaan untuk memilih mana-mana susu. Namun, susu ibu adalah yang terbaik. Teruskan stok EBM, itu juga sebagai kenangan untuk anak-anak melihat, betapa susah payahnya ibu menyediakan susu untuk mereka membesar supaya mereka lebih menghargai seorang yang bernama ibu.

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...