:ikLaN:

nuffang

Friday, November 9, 2012

NIP

__isu hangat ye sal NIP nie (nursing in public)
em...ada org mempertikaikan soal aurat..
bagi aku lahkan..NIP tu ok je kot
asalkan pandai cover..GUNA lah NURSING COVER
pakai baju NURSING..

pandangan aku..
aku memang sangat susah utk NIP...
aku direct feeding siap2 dlm kereta or
aku sebolehnya cari nursing room....
kalau dah terdesak sangat-sangat tak jumpa nursing room..
baru aku carik nursing cover...
kalau kat tempat makan kadang-kadang aku
masuk kereta just for BF..
kalau kat rumah pun ada ahli keluarga lain..
aku nursing my baby kat dalam bilik..
kat rumah sedara mara pun ..cam tu pinjam bilik ke..
so far family mg support dan paham..:)

so..yg pandai2 issue soal aurat ni aku pun tak paham
motif apa..
sesungguhnya ibu2 yg BF nie semua bijak2
tak de nya dia org nak show off yg bukan-bukan..

hihi..gamborr seksi2 kt merata-rata tu can ner ek..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...