:ikLaN:

nuffang

Wednesday, July 24, 2013

tawaran kerja pulak

kadang-kadang tak semua yang kita nak tu kita dapat
kadang-kadang tak macam yang kita nak
tapi Allah lagi tahu apa yang terbaik utk kita

dulu masa nak berhenti dengan uitm
ramai yang tak setuju..
cakap rugi,sebab dah dapat pekerjaan yang baik...
huhu
that time aku dah letih dengan kerenah 
biokrasi..dan sebagainya...
mungkin juga angin orang peknen kot...
Now i get another offer 
dari company brunei..
jawatan biasa2 je
as drafter
yg before ni ada offer juga
tp nak pakai cepat
tapi dia hold dulu
sebab aku mengandung..
em..
entah nak terima ke tak..
peluang ..
company nie memang besar
huhuhu..
terlalu cepat tu yg buat
aku rasa macam-macam kot..
dulu beria nak sambung study
tapi offer jauh ke penang pulak..
hadoiii..
semoga Allah membantu aku
utk memilih ...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...