:ikLaN:

nuffang

Tuesday, November 12, 2013

yes....dapat dah gaji

Alhamdulillah...hari ni baru ada masa cashkan gaji..
wahahaha..sempoiiii
dah 2minggu dapat cek baru sekarang rasa duit gaji..
Alhamdulillah...senyum lebar-lebar...tak sabor nak kirim ke malaysia.........
hihihi..hope nak setingkat gaji pun naik jugak....
sekarang nie bos husband dok tanya-tanya....
"where your wife working?" hahaha....dari aritu nak
ngejas aku kerja kat sana...
offer kalau menarik why not...
office depan rumah...best tu..
sekarang permit work pun dah siap tunggu
report xray brunei sahaja..
pas ni boleh mimpi-mimpi nak beli kereta..
lama sudah pinjam kereta kawan....
so far Alhamdulillah
dah boleh terima working environment
kikikiki..........
alahai...just miss my workstation at UITM selayang..
huhuhuhu..rindu nak buat tender,rindu nak analisa tender,rindu sgt kat chiller 1-4...haha
rindu gak nk buat document payment...hihihi..tak de org dah nak call
bila lift rosak,chiller trip,ahu trip,cooling tower over flow.....air tak de..ac sejuk,ac panas..
hosp selayang,uitm teluk intan....
rindunya................................................nak nilai SKT staf haha....aku kedekut markah weii
padan muka sapa suruh berhenti hahahaha..............
kat sana nO problem nak buat aktiviti PUMPing..
hahaha...pilih je mana mana surau..
Dalam Bilik BAS(Building Automation System )
pun boleh ....
kesukaran kat sini adalah nak mengepam..
aku pulak jenis pemalu ...wahaha...memang tak ler  kalau kat work station
dah ler macam-macam bangsa adooo...


updated blog sambil nursing....

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...