:ikLaN:

nuffang

Monday, February 17, 2014

hasil home Schooling

alhamdulillah
masa mula-mula nur hariz masuk sekolah
dia susah nak terima ialah silibus jigsaw international school ikut singapura
berbeza kan dengan Malaysia
so memang every week kami jumpa cikgu utk tau progress hariz
lagi-lagi bahasa penghantaran here
english..
tapi bab bahasa tu nampak hariz ok
memang cikgu comment banyak lah
but we take positive way
so bermula lah episod home schooling
memang kami tinggal kan latihan, test bagai
memang kami set masa belajar utk hariz
slowly kami kurang kan i pad segala
look like kami dah hapuskan terus i pad dari anak2
jadi jeruk dah our i pad
1 week kami sorok segala gajet..
laptop,hp,i pad..
so 2nd week tu dia org tak de lah tanya-tanya
kalau nak main pun sekali sekala je kami beri
i think memang elok pun tak main langsung
mereka lebih aktif
wish hariz n aisyah boleh buat exam sebaiknya :)
hari ni cikgu hariz puji hariz
pandai,dah banyak improvement
hariz pandai maths
and semua cikgu cakap
please every body ,please sit and do work like hariz
coz cikgu kata hariz baik dalam kelas tak kacau org..
alhamdulillah..
nur aisyah so far ok..
dia memang rajin datang sekolah pun lagi dulu
sekarang balik sekolah je dah kalut2 buat home work..
semoga mereka boleh belajar dengan baik di sini :)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...