:ikLaN:

nuffang

Friday, October 23, 2015

lepas 2 tahun di brunei

SALAM..

lama tak ber blog..semakin sibuk sejak jadi suri rumah sepenuh masa
serious cakap kerja pun tak sibuk macam suri rumah lagi pulak sambung belajar
i wish that sambung belajar lagi mudah jadi suri rumah but no haha
mana nak kejar anak ..buku memang terus terang exam je sehari dua sebelum exam je baru pegang.
assignment sekali hadap 3-4hari pastu  tolak tepi
mana nak masak ,mana nak menjahit...
mana itu mana ini...
masa kerja lagi senang weeiiiiiiii....
tak pa ok...jer for our kids ...

banyak benda boleh buat dengan diaorg all day banyak yang boleh kongsi dengan anak-anak
but some times(always) jadi hijau jugak :P

sekarang ada hobi baru menanam pokok ,bela probiotic ada masa i share cara nak bela probiotic ye..
memang enjoy sangat
btw...bila u all control food anak2 bagi real food and u boleh tau beza dia...
seriously banyak beza  i have try for 2 years dekat brunei ni...and memang kurang labur duit utk ke hospital since coz rawatan dekat brunei kan mahal lagi2 gi klinik swasta huhu pakar gi sekali kena $75 (cuba kali tiga tengok ) tu pun i tolak ubat2 yang tak perlu u have tolak la kalau u rasa ubat tak sesuai or u dah ada kat rumah jangan balun semua..

k lah belanja gambar sikit .. :)
memanjat tangga 3 tahun di brunei
semoga urusan kami di permudahkan di sini
AMIN






No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...