:ikLaN:

nuffang

Thursday, September 29, 2016

sambungan kronologi bayar ptptn



Ini kad pegawai yg banyak bantu uruskan
pembayaran saya dengan mudah 😊😊😊


Sebelah kaki dah lepas ..harap sangat boleh selesai dengan cepat..
cepatkan baru semalam isi borang
semalam juga lulus hari ini duit 
telah dibayar kepada ptptn.

Hakikat sebenarnya memang mudah keluarkan duit dari kwsp.

Semoga urusan dimudahkan..
sebenarnya balik nak jaga mama
Alang alang dah jadi hal teruslah selesaikan
sebelum melarat ..
siapa yang belum bayar sila lah semak nama anda
ada kawan yang buat payment every month pun lena blacklist tau ..mungkin bayaran tak mencukupi...

Alhamdulillah...saya berdoa semoga dipermudahkan bayar semua hutang belajar
dan lain-lain.

Ada orang cakap guna je kad kredit bayar habis terus..
ampun saya dari mula kerja sehingga dah jadi 
suri rumah balik pun memang tak de benda alah tu ..
Nak didik diri sendiri utk tak berhutang
sebab saya memang kaki shopping😁
harus ada cash kalau nak beli 
lagi lagi selalu online pay pal sila lah faham 
kalau dah online us uk website i bulih lupa diri
weeeh ..kalau takde cash sedar diri sikit kan 

Huhuhuhu...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...