:ikLaN:

nuffang

Wednesday, December 1, 2010

kepenatan melanda..




kepenatan yang melanda..nak entrii something kat blog pun tak sempat..lunch hour ...nie..pesan nasik kukus je kat member opis..




pepagi dah keja cop-cop work order...berpinar bijik mata...kenapakah terlalu banyak??




tengahari wat fire test..kat akademik blok..semua ok lift pn trip ground level.ac pn trip roller shutter pn running...


pastu join kontraktor wat pump test...hosereel standby,duty pump running,...sprinkler pummp..mula-mula tu macam problem jugak tp still running saya pun agak kompuis,,balik nie nak kena tanya encik suami,,:) hihihi..berpanasan di pump room..sakit pulak kepala saya nie,,,

gambar hiasan...hihihi..


sambung pulak kat bilik keselamatan kat klinik blok...masa yang sama encik lori gas sudah sampaiii,..em...attn encik gas pulak....encik gas ckp..tong nie..made in china..takut tak lepas je buat test..kompuis lagi aku..sebelum nie yang datang dari compy mereka (bhgn sale) cakap..tong nie takder masalah pun leh terus order jer..tanya-tanya lagi...sebulan ambil masa untuk test..tak salah dengar telinga saya..dulu cakap 2 minggu jer..em...kena lah call opis diaorg balik...sebulan itu terlalu lama..nanti saya akan bertambah pening...:(

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...