:ikLaN:

nuffang

Sunday, March 13, 2011

:deep freezer:

baru jer book deep freezer satu..
hihihi..nengok date penghantaran dia
thumb up ler..hihihihi..
sebab
on my birthday.. :)
jauh
daku mencari
deep freezer nie
berjuta-juta
terima kasih untuk encik suami
tulong carik kan ini item..
hihihi..
sampai ker saujana utama..
rm 520.00
ok lah 100 liter punya.
hajat..impian...keinginan
nak yang drawer
punya..
tapi bajet sudah lari..
tak dapat nak ligan....huhuhuhu
kalau boleh nak mintak kurang lagi tu..
dia boleh kasik kurang tapi ambik yang 90 liter punya
wa kasik rm 500..
hampeh tul.

nota tangan:semangat nak kumpul susu..w/pun sekarang nie baru ada berapa botol jer

2 comments:

  1. aku ade bace review orang kt blog, deep freezer yg top load ni much2 better than yg drawer dr segi load(leh isi lg banyak) and terlupaan nak tutup pintu peti rapat or budak2 bukak sendiri.ni based on their experience la kot..
    neway, aku pon baru memulakan usaha mengumpul gajet2 nk stock up ebm(walopn lambat lagi bersalin).hehe.tkt nnt kelam kabut lak

    ReplyDelete
  2. hihihi..kumpul gajet2 dulu yg penting tu...nti dah bersalin..leceh nk pi sana sini nk cari.yupp...deep freezer nie mg lg ok..
    askar kecik aku dah pandai buka freezer google ice cream..hihihi...safety lah pakai type yg nih..
    sekarang nie bukan stock up ebm je..lauk pauk ,ice cream..segala bagai

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...