:ikLaN:

nuffang

Friday, March 11, 2011

:permintaan anak:

semalam hariz ada buat permintaan


nak beli macD..sebab nak mainan


huhuhu..


aku cakap..


hariz tunggu mak dapat gaji ek mak beli


aku cakap cam tu sebab


sehari sebelum tu


aku baru je belikan


macD..tapi hampeh


diaorg bukan antar mainan


yang dalam iklan dia


entah berapa lama puny toys ler


hariz siap ada 2-3 lah pulak ben 10 tu..


so..ari arilah (bukan ari-ari je..setiap masa jugak ler) dia engatkan aku


mak..dapat gaji nanti beli kereta merah ek...


hahaha...


haruskah aku masukkan dalam wish list aku yang sedia ada...


apa gak nyer :permintaan/keinginan aku ek:



1.nak kumpul duit gi umrah....thanks encik suami..sebab tunggu duit sayang yang tak cukup-cukup lagi nie..semoga dipermudahkan oleh NYA

2.beli tanah-done..alhamdulillah hampir selesai..

3.buat rumah..semoga Allah permudahkan urusan kami

4.aqiqahkan semua anak..insyallah..semoga dilimpahkan rezeki kepada kami sekeluarga.

5.jadi housewife..hihihi..mungkin tercapai bila aku dah tua..time tu anak-anak pun dah besar..hahaha...dapat jaga cucu pun ok jugak.. :)

6.sambung degree in mechanical engineering...tunggu encik hasben abis degree eks..

7.lepas sambung degree mesti nak sambung master ek...wat building services atau fasiliti..berapa gaknya umur aku time tu

8.learn more on technical site..ialah aku pompuan harus banyak belajar..nak pandai ilmu2 site macam encik suami :)

9.takder ker orang nak kasi aku buat autocad drawing for m&e services..sangat sayang sama autocad skill...nak buat drawing laju cam encik suami..

10.nak bF faris till 2 years old

11.beli deep freezer..on going..:) for keeping EBM..nak kumpul ebm bebanyak

12.warmer-done

13.cari pakej ke brunei utk sept 2011 nie..

14.nak berCoti berdua jer dengan encik suami kat Langkawi 0r Phuket..adooii aritu air asia wat sale dah terlepas....:(....pakej yang beli dekat matta fair 2tahun lepas utk ke bali@phuket pun dah burn..sebab tak update...:( melayang 499

15.hihi..gold coast....bersama encik suami..nie wish list encik hasben lor :0

16.camera dah tenat nak camera baru digital slr bulih ker?? encik hasben..plzz..

17.nak sama gaji ng encik suami boleh tak..hakhahak...hak...
18.nak ader baby..still wish nak peknen twin lagik....adooiii aiii tunggu 1 st batch nie besaq dulu yerk.
19.pergi sabah for 2nd time..insyallah on going next year..feb :)..kota kinabalu...
20.nak ader IR boleh tak??? :)
21.nak VW new beetle...hihihihi...jazz pun ok jugak...hahaha..berangan jerlah...dari belajar dulooo
22.toilet training nur aisyah..bila gaknye nak start...
23.beli besikal untuk hariz
24.nak renew green card CIDB..yg dah kiok..jan ari tu...plzz jgn lupa
25.join training CIDB

banyaknya keingina aku hahaha..anak aku mintak satu je....mainan...

nota tangan:kalau ader penambahan akan diupdate kemudian hihihihihi...




2 comments:

  1. anak minta yang murah... mak minta yang mahal hehehe :D

    ReplyDelete
  2. hahaha...mak dia mengada lebih,puan.:)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...