:ikLaN:

nuffang

Monday, August 1, 2011

percutian tak dirancang..

PD
memang tak plan pun..
biasa lah kami
selalu ada percutian terkejut..
dan paling terkejut..
baru lah aku tau rupanya..
hari kami sampai tu..
berlaku ribut yang sangat teruk..
patutlah pokok tumbang sana sini
signboard melayang..terkemek bagai,,
tak terfikir pun time tu..
sampai pun dah malam
susah jugak nak cari hotel
memalam nie
alhamdulillah jumapa
hotel yang diusahakan oleh bumi
SERI RATU HOTEL & SPA
(kat teluk kemang)
rm 158.00 satu malam(1 queen + 1 single bed)
deposit rm 50.00
oklah tu..bedal jer lah
tapi tak syoknya,,
kami tak jumpa tempat makan
yang sedap-sedap
maklum ler tekak kami 
suami isteri ni high taste 
setakat kalau rasa sambal cam cili giling jer
baik kami makan cili boh jer..hihihi..
singgah juggak lah makan dorian
nak mandi,,
ombak kuat jugak..
nuraisyah,,,pulak takut dengar ombak kuat..
jalan2 sekejap
pastu singgah
sepang makan asam pedas dan 
masak tempoyak ikan patin..
teringat pulak masak tempoyak ikan patin bazar ramadan
taman melawati...
kena pi cari nie..
boleh tahan sedap gak lah ikan patin kt sepang tu
bukan calang2 org boleh masak,,
kalau ada pun hadoiii,.
tak boleh telan.
tapi kat bazar taman melawati memang sedap
so return to cerita jalan2 ek...
pas makan..menuju ke nilai..
ingat nak shopping baju raya..
tak berkenan pulak,,
jalan jauh2 beli semeter kain..adoiii..
pas tu singgah putrajaya..
gi presint 18..tengok..tempat kerja lama..rindu,,
then pergi  tgk kawasan rumah dulu kat presint 9..
teringat-ingat memori tinggal kat putrajaya
setiap jumaat..mesti singgah pasar..
borong lauk basah...:)

apa-apa pun layang jer fashion show nie
.
.
.
.
.















>.<

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...