:ikLaN:

nuffang

Saturday, January 14, 2012

:homework:

bermulalah 
aktiviti bersekolah nurhariz..
sure sangat lah jadual dia adalah padat..
dan insyallah after dapat jadual
pembelajaran tadika dia
aku pun kena update jadual harian untuk 
pastikan..kerja sekolah dan apa yang
sepatutnya berjalan dengan baik..
em..setakat ni pemantauan alhamdulillah..
test iqra dia pun..seperti yang
cikgu hariz mark aku pun
ulang tanya apa yang cikgu ajar..
dan...bila hantar ke tadika pun
takder lah meraung macam dulu..
kadang-kadang tu merengek-rengek lah jugak
but ending dalam car  jer
sampai tadika..ok jer...
fobia dah hilang lah kot..alhamdulillah..





No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...