:ikLaN:

nuffang

Wednesday, May 9, 2012

Em..engineer ke

Em...when people introduce me as engineer Opss...Blum lagi kot.. Aku ni...assistant engineer je kot.. Haha..maybe sebab over sangat kot Hentam orang dalam meeting.. Opsss...I just done my work.. If I not fight for the right sapa yg nak buat.. Just only me mechanical staff yg boleh bersuara.. Yg aku fight pun hak anak2 bangsa jugak.. Just because I know..how much Gov pay them..they should make... What they have to do.. Baru2 nie..aku refuce .. Contractor Dari make cleaning condenser tube.. By using...berus baby.. I don't care lah is it manual term or what ever.. But...That have some special equipment for that servicing.. Matilah aku nak kasi Wei... Huhu..ingat mau cuci longkang ker..? Who care...em...kontrak bukan sikit2 .. Jaga dua campus ...satu campus distric cooling system.. Tak kan u nak Guna that item... Aku boleh bagi sepoloh...berus cam tu.. Free je ..... Time done job...diaorg bagi..8 jam.. Wah...mau pengsan aku dengaq weii.. Carrier buat pun Dlm 2 jam......klu x pakar pun 4 jam boleh gak aku terima...em... Pernah Tukar bearing Dari petang smp sebelas mlm.. Er.... Sakit kepala ...dengan yg tak pakar tapi belagak pakar.. Kerja pakai cincai.. Motorize valve tu ok...ok...nanti cuci strainer .. Bila ku dah tunjuk..black item yg dah pecah .. Baru senyap..nah pergi Tukar beli baru... Hai...tu pun nak aku ajar ker.. Sepatutnya sebaliknya... Nie lah dia.. So kalau kerja tu biarlah ikhlas Dan Ada rasa tanggungjawab ek.. Jangan asal siap jer... Opsss...banyak entriii menjahit...tertangguh... ...sekarang nie bz menjahit Dan...menyoping fabric...... Nanti kita story...thanks for my friends..yg sangat supportive ...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...