:ikLaN:

nuffang

Tuesday, May 15, 2012

Next year..Miri ..:)

Hihihi...air asia dah start sale.. Can't stop myself ... Kalii nie bukan aku sorang jer yang excited booking.. My husband jugak..tetiba dia rajin Pulak nak Ushar..ticket .. Selalu Nya memang kerja aku lah.. Survey ticket nih.. Bila tgk gi langkawi..murah..cam nak beli gak... Tapi...nak jugak gi miri..hahaha.. Last2 we agreed pi miri..:) Total 5 orang rm 600.00 Mlm nie pn tak sabar utk sale international flight. Huhu...mg tok leh kawal dah bila tgk price ticket Yg aku rasa ok lah tak ler mahal sangat... Haha...hangkut semua anak2 ok... Pokai Sudah:)) But..kami husband and wife memang dah promise Paling kurang sebulan sekali mesti keluar bercuti.. ......for next month..dah plan hari keluarga di Melaka..:)) Ada org nak Belanja Makan..semoga org tu cepat2 naik gaji... Alhamdulillah boleh i tumpang dua belah kaki ek.. Short entri je ni..pk IPad..nti nak update cuti2 Malaysia kat Ipoh.. Sewing project..and my online biz....CD and CP..:)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...