:ikLaN:

nuffang

Friday, May 25, 2012

Updated

Niat hati nak updated semua list inventory...
Huhuhu...
But lain yg aku find out..
Item yg ter tinggal...
Aku just nak key in new item je..
Sekali aku open drawing...nah..hebatkan
Org Ada dip+.8 years working experience ..
His so proud of that..sampai..buat kerja pn tak betul
Sah ..need to redo. Again..as usual ....
Lain Kali buat kerja betul2 jangan Sibok nak Jaja cerita je
Lebih..
Buat kerja pun tak nak jual minyak Pulak...
Ada aku kisah ker...
Hihihi....aku buat kerja aku jer..
So u also agree...yg u pun tak layak to be here!!
I hope pemindahan tu selama-lamanya lah..
Lagi baik tak der daripada Ada menyusahkan!!



- Posted using BlogPress from my iPad
Lindaleen

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...