:ikLaN:

nuffang

Friday, June 29, 2012

dompet isteri..

hihi..menarik gak tajuk semanis kurma semalam
 isteri yang bekerja
dengan izin suami tidak perlu meminta kebenaran
untuk..berbelanja menggunakan wang gajinya..
maksudnya milik dia 100%

hihi..tapi pada aku..utk menghormati suami
kita kena lah tanya jugak even duit tu duit kita..
dan kena gak bantu apa yang patut..
hihi..for me..sometimes..
bila aku mintak permission
nak beli itu ini..
bagus gak..sebab
aku jenis boros sikit..
bila encik suami  bagi pandangan sikit..
baru terbukak minda nie..ek..
...kadang-kadang benda dah ada pun nak beli lagi..
its something good when we sharing with our partner..
em..
kalau bab urusan bayar bil...
aku dulu yg log in maybank my husband...hihi..kdg2 dia tak ingat pun id password bank2 dia..
(aku nie dah semua passowrd kena ingat)
dia tau dah bayar je..kasi report lah..
kita bayar apa duit dia tu....
encik suami yg akn call
"sayang check gaji abang...diaorg ckp dah masuk"
itu tandanya memang dia yang suruh aku buat semua payment
dia ambik tau bila dah bayar je..:)

best kan jadi isteri boleh jadi banker jugak...hahahaha....

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...