:ikLaN:

nuffang

Friday, June 22, 2012

Penipu Alfa baru

Pagi tadi..aku tergerak hati nak skodeng insan yg
Minat bantuan utk derma pada sahabatnya yg
Diceraikan..mempunyai anak 2 bulan yang ingin..
Breast feeding..
Aku dh pun der full set utk bf pada si Polan nie..
Tp masa aku updated barang yang aku dh bagi Di group kim
Post tu terus di remove..em..Sudah bersangka yg tak baik..
Tapi masa dia pm tu pun instinct dah lain mcm..
Tp sebab dah janji.....
Bila dia inform aku warmer aku prob..
Aku mtk tlg dia pos balik warmer tu kat aku utk aku repair sendiri..
Postage pn aku byr nanti..tak pe sb nk test dia...
Dia Tanya aku...klu dah betul nk pos kt dia balik ke?
Best kan cam tu....hihihi..
Aku terus follow ..dia punya activities
Ternampak dia nk let go modu..
Hai..kalau awk pn Ada pump kenapa tak sedekah je kt kwn baik
Awk tu...
Dan pg td aku perasan dia bkn friend list aku..
So skodeng fb dia..
Nampak Ada org ckp dia penipu..
Terus aku siasat...
Smp lubang Cacing...
Group utk kes dia pn dah Ada..
Bukan Pam je..duit,Baju,mainan...
Details dah Ada...semua bagi peluang
Lagi..
Anak 2 kecik2 Pulak...hadoiii... Lah...



Kenapa lah nak take advantage...
Dlm dunia penyusuan ibu....
Semoga awak sedar ye...
...


- Posted using BlogPress from my iPad

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...