:ikLaN:

nuffang

Friday, February 1, 2013

makan nasi pun tak lalu

alahai..telan nasi macam telan batu rasanya
minum air macam minum ubat...
virus apa tu ek...jiwa kacau kah....
semalam meeting tergempar department ..
5 orang telah terpilih ...
bakal di campak kan ke sg buloh...
utk jaga fasa 2A..berkemungkinan dengan pergigian sekali..bila siap nanti

adooiii....serabut lah weeiiiii...sekolah ank semua kat sini
relax.....
kan memang plan nak berhenti and full time continue study
encik suami pun dah setuju nak biaya...
langkah pertama....apply dulu...
em...beban tugas semakin bertambah
status masih kontrak...
sedihkan...
tak pelah bukan rezeki ku lagi kot...
nak sambung study balik...
improve apa yang patut..
tapi pengalaman kat sini memang berharga...
sangat banyak ilmu yang berguna...
semoga aku membuat keputusan yg betul..
amin...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...