:ikLaN:

nuffang

Wednesday, March 13, 2013

akhirnya


akhirnya...aku ikut juga jejak langkah arwah abah..
berhenti askar..utk fokus perniagaan..
aku pulak berhenti dari jawatan sekarang
utk fokus keluarga dan perniagaan...
ada jugak nasihat memberangsangkan
ada juga kasi comment down habis..
hahaha..tentu ler sayang..
dengan job nie...gaji lagi lah sapa nak kasi  i gaji banyak cam gi tu..
tapi keluarga lagi penting..
wat mendelah aku nak kejar kerjaya dengan duit melampau benor
kalau all that aku boleh dapat dengan uruskan
biz sendiri..
memandangkan our company .
memang memerlukan aku..(hihihi perasaan lebih)
so dengan pengalaman yang sejeput ni 
In shaa Allah akan di manfaatkan sebaiknya...

2 comments:

  1. Inshaa Allah, rezeki Allah ada di mana-mana, lagipun 9/10 dari sumber rezeki adalah dari perniagaan kan. Inshaa Allah, dipermudahkan segalanya jika niat untuk berkhidmat kepada keluarga :)

    ReplyDelete
  2. In shaa Allah puan.terima kasih...dah sampai masa nak sambung belajar semula kot :) hihihihi..Inshaa Allah..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...