:ikLaN:

nuffang

Sunday, November 17, 2013

bertenang...

semoga masih kuat di sini..
huhuhu...
post cam patah semangat je..
tak de lah sangat pun
cuma nak kuatkan hati sendiri
bukan senang duduk di perantauan..
saat semua keluarga jauh..
sampai sampai je di sini
di duga mama sakit..
semoga mama diberi kesihatan yang baik
Alhamdulillah sekarang beransur baik
kepada orang yang berniat tak baik tu semoga diberi
hidayah...
bertenang dan cuba selesaikan satu persatu...
lepas siap pass kerja baru lah boleh beli kereta..
terima kasih lah kat kawan yang bagi pinjam kereta
seposen pun dia tak minta..alahai ..malu pulak rasanya.
walaupun ada yang rosak sikit..bersyukur lah dari tak de kan...
masalah pengasuh....huhuhu...
so far ada saudara di sini yang bantu..
walau pun jauh sikit..
cuma isu maid ni harus di fikirkan lagi
sebab ada yang tak kena
biarlah kami je yang tau dulu..
harap-harap hujung tahun ni suami boleh balik
selesai kan beberapa urusan tertunggak di malaysia..
i think kami memang kena jual 2-2 kereta yang ada..
kalau tak pakai lagi rugi..
so sapa nak beli alza or saga mai cari kami..
mujur lah kancil dah jual.
harap kalau ada urusan kami yang tak selesai dengan sesiapa
mohon bersabar...
kami bukan pindah rumah sahaja
kami pindah duduk negara lain..
tQ sangat pada yang order cp sanggup bersabar dan tunggu
until next year..thanks a lot sebab memahami dan memberi masa
pada lin untuk sesuaikan diri kat sini.
lately ni pun production susu berkurangan...
semoga Allah permudahkan urusan menyusukan Arissa..
sometime bantuan kata2 semangat adalah lebih baik dari bantuan harta benda..
bila teringat hari 1st sampai sini dengan bantuan kawan dan keluarga..
bersyukur sangat di temukan dengan orang-orang yang baik...

kalau nak berhijrah jiwa kena kental............

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...