:ikLaN:

nuffang

Thursday, January 9, 2014

SITE MEETING

mari lepak-lepak di site office
for technical meeting
di ripas hospital,Brunei
layan kan jerlah..
sebenarnya bukan nak story sal kerja
nak meluah rasa..
anak-anak dah start school
just mak risau dengan hariz...
takut  dia tak boleh nak terima lagi
tukar sekolah bagai..
tapi mak akan slowly 
every day buat activity bersama
mak akan work hard untuk hariz
maybe need extra home-school
di rumah
tak pelah orang comment
tentang hariz..
HARIZ TETAP ANAK YANG BAIK
sangat BAIK 
"kekurangan atau kelemahan setiap anak menjadikan
mereka sangat istimewa"


2 comments:

  1. hari kedua nely berguling depan pintu skolah x masuk..aku cuak dah..
    balik petang tu aku kaw2 punya marah dia..siap cakap esok buat camtuh ibu rotan depan skolah haha..
    hari ketiga terus dah tak nangis sebab takut aku rotan hahah..garang gila aku..
    hari ni pun x nangis dah..tepon kat rumah pengasuh pun hepy saja..
    siap cerita kat aku apa dibuat kat skolah..legaa dengaq..:)

    ReplyDelete
  2. garang gile mak nely..hihihi...hariz pun masa kecik susah gak nak gi sekolah menagis gak tapi tak dan guling2 hihi..just riso dia nak kejar selibus kat sini.aisyah so far memang ok ...1st day cool jer siap sound"mak kenapa kawan2 aisyah nangis kat school...bising lah"

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...