:ikLaN:

nuffang

Thursday, July 24, 2014

puasa di brunei

Alhamdulillah...ini tahun pertama kami berpuasa di perantauan hihihi..macam jauh jer kan Inshallah tahun ini berhari raya di perak semoga Allah memudahkan urusan perjalanan pulang kami nanti. Huhuhu...post ni memang post tertunggak Alhamdulillah ..dah Selamat sampai Banyak betul dugaan puasa tahun nie... Adik faris jatuh ,suami sakit.... Cerita adik faris tu nantilah ye... Sekarang ni memang sangat menikmati cuti cuti Di kampung Puasa kat Brunei Haritu ai masak saja beli Di luar pun sekali je...tu pun satu macam Memang every day masak or else ada jemputan sungkai arah rumah kwn Atau kak waty... Kami pun dapat kurma kuria sultan Ikut bilangan ahli dalam rumah...:-) Cukup stock sampai balik.... Lain2 sama saja... Just buka awal 6.30ptg cm tu dah buka So..bila balik Malaysia... Hihi terasa panjang pulak..... Selamat hari raya Jom shopping raya:-)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...