:ikLaN:

nuffang

Wednesday, June 10, 2015

Brunei to Kuching



lama dah tak bercerita pasal cuti-cuti maklumlah kalau cuti pun sibuk nak balik malayisa
dan dah tentu lah ribu riban habis di situ dengan tiket kapal bagai..

leen just nak baling belakang percutian kami ke kuching..

perjalanan dari brunei ke kuching sarawak lebih kurang 15jam.
perjalanan kali ni kami rasa yg paling jauh kami jalan menaiki kereta merentasi
miri,bintulu,sibu,pusak dan sampai ke kuching...

perjalanan yang banyak mengajar kami 
banyak tempat persinggahan memandangkan travel dengan anak kecil..

nak share pic tapi rasa macam cerita dah basi sangat kot
sebab dah lama .....




No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...