:ikLaN:

nuffang

Wednesday, December 2, 2015

konvo pra sekolah

Alhamdulillah tahun ini aisyah tamat pra sekolah
tahun ni half year dapat sekolah di sekolah kerajaan
apa yang menarik setiap hari sekolah ada bagi sedikit makanan kepada pelajar
selalunya biskut lah ..satu hari ada buah
tapi mak tetap juga kena sediakan bekal untuk kids

29 hb lepas majlis konvo aisyah...
punya mak ayah sibuk sampai tak tau
huhu cikgu ler call
maklumlah dah habis exam budak-budak jarang mai sekolah :P

sampai hari konvo buka buku aturcara baru tau anak ambil hadiah untuk tempat ke -4
dalam kelas ..
alhamdulillah



uitt nama ayah tu mohd tertinggal

yg ni je betul nama ayahnya

yg ni ejaan mohd tu pulak salah..


apa-apa tu tahniah aisyah
tahniah untuk hariz juga..selalu buat yg terbaik..


selamat maju jaya utk next year ye sayang :)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...