:ikLaN:

nuffang

Sunday, January 3, 2016

hujung minggu yang sibuk

selamat tahun baru!
sekolah pun dah nak buka so dengan segara menyudahkan tempahan-tempahan 
sebelum nak cerita tempahan nak cerita pasal tengahari tadi
memandangkan lama tak makan dekat area OPIS lama ai
so pergi lah sana lunch lah konon..

tabiat kitaorg ni memang suka order air kosong je...
also my kids air masak tu dua tiga gelas pun diaorang layan
so senang sebab air spesis manis dan air buah mahal :P
and yg kids kecil2 ni kalau big portion memang bahagi dua 
contoh faris dengan arissa 
dalam masa yg sama ada pakcik and makcik ni dok perati..
dia cakap dia ada 8 anak semua dah besar bila tengok anak2 kami terigat 
anak2 dia ..
pastu dia cakap ..eh order2 lagi air pesi ka..
husband ku cakap 
hihi kami memang minum air masak je 
saya tak bagi sangat anak2 minum manis2..
lama sgt kami bersembang sampai bertukar-tukar phone
pakcik macik ni memang baik..
semoga anak sulong dia cepat sembuh
dah tiga bulan sakit sebab terjatuh.
masa kitaorg nak bayar makan
org kedai cakap dah bayar..
eh bila pulak bayar..
rupanya pakcik dan makcik tadi yang bayar kan.
TERIMA KASIH..

ok ..layan lah ke rajinan sebelum malas datang

new born set B$38.00

special set ni ai buat utk newborn kepada keluarga yg bantu kami 
masa mula2 dtg brunei
terima kasih bagi pinjam kereta..
hampir 3bulan juga rasanya pakai kereta diaorg .

set bantal ni request by ain
$ 35.00

set cloth diaper ni request by kak jun
lengkap dengan soaker hemp lagi

price :RM 210.00

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...